Je-Zelf Zijn blog

Je-Zelf Zijn Blog

Het account Je-Zelf Zijn is bedoeld ter inspiratie en bewustwording.
Regelmatig post ik foto’s met bijbehorende tekst of een post met alleen een tekst erop. Het zijn teksten die bij mij opkomen, die ik doorkrijg en voor mij resoneren bij de foto en het moment. Niet bedoeld als waarheid, ik geloof daar zelf sowieso niet zo in. Het gaat niet om DE waarheid maar iedereen vormt zijn eigen waarheid gedurende de reis in het leven op aarde. Wanneer iets resoneert dan past en blijkbaar bij jouw waarheid of kan het jouw waarheid aanvullen en verrijken. Dat is het mooie van deze tijd, je ervaart elke dag opnieuw, en elk moment ben je in staat om jouw waarheid te verrijken en te delen. Vanuit ‘mijn’ waarheid deel ik graag via dit account.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *